Virksomheder

Et overset turistområde i Danmark er uden tvivl Nordfyn. Nordfyn gemmer på utroligt mange spændende oplevelser, lækker mad og ikke mindst flot natur. Hvis du ikke allerede har været forbi Nordfyn bør du derfor gøre det til din næste destination.

På Nordfyn kan du først og fremmest tage rundt og besøge nogle af de hyggelige byer som Kerteminde, Bogense og Otterup, der alle sammen byder på oplevelser. Især Kerteminde er et besøg værd, hvor du ikke før har været forbi den populære by.

Hos Sammenlign.nu får du det bedste overblik i en lang række kategorier. Spar penge på mobilabonnemet, internet og ikke mindst lån. 

Lån penge hurtigt  giver dig et overblik over en lang række af de danske banker og låneselskaber, hvis du har brug for penge nu og her.

 

Om 117Banker - Sammenlign Lån og forbrugslån

Sammenlignakasser.dk er en dansk oplysnings- og sammenligningsside vedr. a-kasser. Det er altså siden for dig, som tænker på at skifte din a-kasse ud med henblik på at spare penge og / eller opnå nye fordele. Det er både nemt, hurtigt og gratis at sammenligne priser på a-kasser via hjemmesiden. Sammenlignakasser sætter bl.a. fokus på følgende kendte a-kasser:

Transport og Flyttefirma Sydjælland - Lolland - Falster

Vi er et nystartet Flyttefirma med rødder i Nykøbing Falster hvor vi næsten altid har 2 faste flyttefolk og en flyttebil tilstede.

123Flyt.dk udfører alle flytteopgaver til og fra hele Danmark, vi har døgnvagt og servicerer både erhverv såvel som private.

Vi tilbyder bland andet også nedpakning, salg og leje af flyttetilbehør samt opbevaring i gode forhold.

123 VoresKrop har fokus på hjemmesider som kan guide dig til en bedre hverdag, hvis du f.eks. har problemer med snorken (som rigtig mange har), eller problemer med noget så vitalt som øjnene.

På hjemmesiderne Snorkeskinne Net og Gratis Synstest DK kan du læse mere om hvordan du let kan forbedre din dagligdag, hvis du har problemer på et af disse områder.

3dstore.dk er førende indenfor billige 3D-printere, 3D filament, 3D software og 3D scannere. Og hos 3dstore.dk kan man finde et stort udvalg af moderne 3D-printere fra førende producenter til lave priser.

A-job.dk er den perfekte jobportal for dig som skal til at søge nyt job. A-job tilbyder guides og tips til, hvordan den perfekte ansøgning skal skrives, samt hvilke punkter der specielt skal lægges mærke til.
A-job tilbyder hjælp i hele processen fra at skrive ansøgningen til udformningen af et godt CV. Det er blandt andet muligt at sende dit CV ind til A-job. Du vil derefter modtage konstruktiv feedback fra vores konsulenter, kvit og frit!

A-kasseoversigt.dk finder du alle Danmarks mange a-kasser samlet under én paraply. 

I Danmark findes der så mange a-kasser og fagforeninger, at det kan være svært at holde overblikket over dem alle. Mange a-kasser er ligeledes fagspecifikke, kun for ledere eller gratis for studerende.

A-kasseoversigt.dk lister alle a-kasser efter pris, krav og behov, så du kan finde den a-kasse, der passer præcis til dig. Alle a-kasser sammenlignes derfor efter både i forhold til pris for medlemskab og pris for fagforening. 

 

Hos A-Z Malerservice får du altid en god service, vi har altid vores kunder i højsædet.

Søger du en dygtig maler I København så vil vi være et rigtig godt bud.

Vi giver gerne et gratis og uforpligtigende tilbud hvis folk ønsker det.

Vi vejleder vores kunder om farvevalg og matrialevalg.

Skal du bruge maler københavn se her

 

Sider

Seneste nyheder

30. aug, 2016 - 14:47

Her findes en artikel med simple tips om søgemaskineoptimering, som giver e

16. maj, 2016 - 21:56

Vi har oprettet et forum her på sitet, til generel diskussion om det at drive en mindre virksomhed.

28. nov, 2013 - 13:39

Materiale fra konferencen den 25.11.2013, til download

19. nov, 2013 - 15:15

Her er det endelige program for konferencen mandag den 25.nov 2013

STARS Vordingborg

Algade 84