117Banker - Sammenlign lån og forbrugslån

lør, 11/02/2017 - 11:03 -- Per Petersen

Om 117Banker - Sammenlign Lån og forbrugslån

117Banker er en finansiel prissammenligningstjeneste, der sammenligner finansielle produkter i Danmark, Norge og Sverige. Når man har besluttet sig for at låne penge, så kan man hurtigt få et overblik over mange online lånemuligheder. Både virksomheder og privatpersoner benytter vores gratis og uforpligtende tilbudstjeneste. Det er altid en god ide, at få flere tilbud, når man vil låne penge uanset om man er privatperson eller virksomhed. Vi sammenligner lån, der for mange kan være konkurrencedygtige med de lån, de ellers kan få tilbudt i bankerne (eksempelvis er Bank Norwegian og Santander Consumer Bank ofte konkurrencedygtige på de større lån). Men ofte er det hastigheden som danskerne efterspørger, når de skal slå til på et godt tilbud her og nu, så ønsker de også pengene her og nu. Så vi sammenligner også hurtiglån og ekspreslån på 117Banker. Har man tid, så anbefaler vi, at man indhenter et par gratis og uforpligtende lånetilbud, og samtidigt indhenter et lånetilbud i en af bankerne, og herefter vælger det bedste tilbud.

På 117Banker kan danskerne sammenligne lån på følgende parametre:

  • ÅOP - der er den årlige omkostning i procent og dermed den primære faktor, vil vi mene.
  • Debitorrenten
  • Lånebeløb
  • Afdragsmuligheder
  • Brugeranmeldelser og vurderinger. De kan også hjælpe andre brugere med deres anmeldelse eller vurdering af et lån eller et finansieringsselskab.
  • Krav til ansøgere - fx: alder, og krav om kreditstatus (det er fx ikke muligt at få lån via 117Banker, hvis man er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller Debitorregistret). Vi tillader heller ikke kortfristede kviklån med tilbagebetalingsperiode under 60 dage.

117Banker er en lille virksomhed, der tænker stort

Vi håber, at vi med vores medlemskab af Mikromekka og lignende potentielt vækstfremmende medlemskaber af vækst- og iværksætter forums, kan få yderligere inspiration til at skabe vækst i vores virksomhed. Vi tænker stort, og derfor sammenligner vi i dag lån i Danmark, Sverige og Norge. I Danmark er det lån og forbrugslån, som er det vi primært sammenligner, i Sverige er det også lån, men her er snabblån og smslån meget efterspurgte - noget vi ikke ser så meget i Danmark og Norge. I Norge er det såkaldte lån på dagen og kredittkort, der efterspørges og derfor sammenlignes.

Du kan se forskellene på lånemarkedet her og tydeligt ved at besøge vores site og de enkelte landesektioner på 117Banker her:

Danmark - lån, banklån, forbrugslån, hurtiglån: https://117banker.com/da/
Sverige - lån, snabblån, smslån, lån utan uc: https://117banker.com/sv/
Norge - kredittkort, forbrukslån og lån på dagen: https://117banker.com/nb/

I alle lande er der høje krav til de finansielle låneudbydere og samme høje krav til finansielle låneformidlere. I andre lande er der andre typer finansielle produkter, andre love og andre sprogbarrier. Derudover er der ofte forskelle i tilgangen til markedet. Det tager tid at sætte sig ind i, så vi afsøger også vi mikromekka og lignende fællesskaber muligheder for partnerskaber og freelancere, der har det helt rette lokalkendskab. Vi håber, at vi med tiden dækker det meste af Europa med prissammenligning af lån.

Adresse: 
117Banker
Åbyvejen 26 B
5881 Skårup
Danmark
Branche: 
Finansiering og låneformidling

Seneste nyheder

30. aug, 2016 - 14:47

Her findes en artikel med simple tips om søgemaskineoptimering, som giver e

16. maj, 2016 - 21:56

Vi har oprettet et forum her på sitet, til generel diskussion om det at drive en mindre virksomhed.

28. nov, 2013 - 13:39

Materiale fra konferencen den 25.11.2013, til download

19. nov, 2013 - 15:15

Her er det endelige program for konferencen mandag den 25.nov 2013

STARS Vordingborg

Algade 84