Netværk

Vordingborg og Guldborgsund kommuner har mange netværk for mikrovirksomheder. Her er en liste af de aktive netværk som projektet har kendskab til. Har du kendskab til et netværk som mangler på listen? så kontakt venligst projektkoordinator, som ligger netværket ind på siden.

Erhvervsnetværk stortrives i 4750-området

Erhvervsnetværket Syv Sogne er et godt eksempel på, hvor langt man kan komme ved hjælp af frivillige kræfter. Selvom de syv sogne i den nordlige del af kommunen kun udgør ca. 3500 husstande og fortrinsvis er placeret i de små landsbyer, udgøres netværket af mere end 50 mindre virksomheder.

Vi vil gerne byde dig velkommen i vores fællesskab, for vi er ret sikre på at det er et netværk som vores du har savnet - hvad enten du lige er kommet hertil, eller om du har været her længe! Vi har en masse at byde på, og vi tror vi kan gøre en forskel for dig.

Foreningen ARTnordfalster (tidligere Åbne Atelierdøre Nordfalster) har til formål at vise den iderigdom og aktivitet, som kunstnere og kunsthåndværkere lægger for dagen

bag de normalt lukkede døre på Nordfalster. Foreningen arbejder for at gennemføre arrangementer, hvor foreningens medlemmer kan vise, hvad de arbejder med.

Hermed ønsker vi at trække folk fra nær og fjern til yderområdet: Nordfalster.

 

Alle interesserede kan blive medlem af foreningen, såfremt de kan tilslutte sig dens formål.

I Cityforeningen Nykøbing Falster arbejder vi for at gøre det til en oplevelse, hver gang du handler i byen.

Vi er en medlemsforening, hvis overordnede mål er at tiltrække kunder, og ikke mindst yde den bedste service til de mange kunder vi allerede har. Foreningens overordnede formål er ved fælles aktiviteter at fremme erhvervslivet til gavn for foreningens medlemmer.

 

 

Den lille turisme er et netværk af engagerede mennesker på Lolland-Falster,
der på en eller anden måde med vores erhverv, naturligt henvender os til
turister. De erhverv, der er tale om er gallerier, kunstnere,
kunsthåndværkere, gårdbutikker, overnatningssteder, museer, spisesteder og
forskellige former for aktiviteter, som Postbåden på Nakskov fjord og 
Paradishaven.

Netværket er en del af projektet ”Tværgående netværk af kreative erhverv og mindre kulturaktører i Vordingborg kommune”, der drives af Vordingborg Udviklingsselskab a/s. Projektet har til formål at samle kreative virksomheder i Vordingborg kommune omkring en række forskellige udviklingsaktiviteter.

Vi er ildsjæle med varme hjerter og højt humør, som er på bølgelængde med hinanden. Vi mødes hver anden måned for at støtte hinanden i at støtte dig. Fordi vi udvikler os sammen, opstår der en unik synergi-effekt i hele vores forum. En fornemmelse af at høre til i en meningsfyldt sammenhæng, som vi tager med os i de foredrag vi holder - og giver videre til dig.

Fødevareplatform Region Sjælland (FVP) er etableret for at støtte op omkring Vækstforum Sjællands indsatsområde inden for udvikling af traditionelle erhverv.

FVP har specielt fokus på at udvikle og brande lokale fødevareprodukter og fødevareproduktion.

FVP skal sikre et tværgående samarbejde mellem aktører inden for området fødevarer og fødevareudvikling, ligesom platformen skal kortlægge potentielle fødevareklynger.

Foreningen Kultivator er et netværk til inspiration og opbakning for lokale producenter af kvalitetsfødevarer og andre naturprodukter i Vordingborg kommune.

Lokal fremstilling med omtanke.

I marts 1995 stiftede den gamle Ravnsborg kommune Kunstforeningen Ravnen,
hvis formål er at fremme kunstens vilkår, etablere nye udstillingsmuligheder og skabe
aktiviteter, der kan fremme forståelsen for kunsten. Ravnen arbejder med projeker,
der kan skabe:

Kommunikation mellem befolkningen, det etablerede erhvervsliv og kunstnerne!

Ravnens ca. 70 medlemmer består af lige dele kunstinteresserede og aktivt, udøvende kunstnere, og er åben for alle interesserede.

Sider

Seneste nyheder

30. aug, 2016 - 14:47

Her findes en artikel med simple tips om søgemaskineoptimering, som giver e

16. maj, 2016 - 21:56

Vi har oprettet et forum her på sitet, til generel diskussion om det at drive en mindre virksomhed.

28. nov, 2013 - 13:39

Materiale fra konferencen den 25.11.2013, til download

19. nov, 2013 - 15:15

Her er det endelige program for konferencen mandag den 25.nov 2013

STARS Vordingborg

Algade 84