Cityforeningen Nykøbing Falster

I Cityforeningen Nykøbing Falster arbejder vi for at gøre det til en oplevelse, hver gang du handler i byen.

Vi er en medlemsforening, hvis overordnede mål er at tiltrække kunder, og ikke mindst yde den bedste service til de mange kunder vi allerede har. Foreningens overordnede formål er ved fælles aktiviteter at fremme erhvervslivet til gavn for foreningens medlemmer.
Når du besøger Nykøbing Falster vil du hurtigt opdage, at vi har et rigt udbud af specialforretninger og dagligvarebutikker, der kan dække ethvert behov. Foreningen består i dag af mere end 95 medlemmer der tilbyder alt lige fra tøj, sko og personlig pleje til cykler og byggemarkeder. 
I Nykøbing Falster har vi masser af parkeringspladser fordelt over hele den centrale by. Det betyder, at du altid kan få parkeret din bil i nærheden af dit foretrukne indkøbssted. Klik på Parkering i menulinjen for at se kort med p-pladser. AktiviteterVi arbejder i Cityforeningen meget med at skabe aktiviteter i byen, og det er aldrig kedeligt at handle i Nyøbing Falster. Byen syder af aktiviteter, og hele sommeren igennem er der masse af oplevelser på byens torve, og rundt i gaderne. Læs mere om aktiviteterne i Nykøbing Falster her på siderne. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores by! Venlig hilsen Cityforeningen Nykøbing Falster

Adresse: 
c/o Ugeavisen Guldborgsund
Tværgade 20
4800 Nykøbing Falster
Danmark
Telefon: 54 88 02 34

Seneste nyheder

30. aug, 2016 - 14:47

Her findes en artikel med simple tips om søgemaskineoptimering, som giver e

16. maj, 2016 - 21:56

Vi har oprettet et forum her på sitet, til generel diskussion om det at drive en mindre virksomhed.

28. nov, 2013 - 13:39

Materiale fra konferencen den 25.11.2013, til download

19. nov, 2013 - 15:15

Her er det endelige program for konferencen mandag den 25.nov 2013

STARS Vordingborg

Algade 84